QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Jak se lyžuje na šumavském Špičáku? Podívejte se na aktuální fotky

26.01.2020 9:03

Přestože je letos zima opravdu "bídná", provozovatelé se snaží o sto šest a například na šumavském Špičáku si užijete slušnou lyžovačku. Na lyžích se dostanete z parkoviště až k lanovce.

Špičák (6)
Špičák (1)Špičák (3)Špičák (2)Špičák (4)Špičák (5)Špičák (6)Špičák (7)Špičák (8)Špičák (9)Špičák (10)Špičák (11)Špičák (12)Špičák (13)Špičák (14)Špičák (15)Špičák (16)Špičák (17)Špičák (19)Špičák (18)Špičák (20)Špičák (21)Špičák (23)Špičák (22)Špičák (24)Špičák (25)

Ve Ski&Bike Špičák se nyní lyžuje na hlavní dlouhé sjezdovce obsluhované čtyřsedačkovou lanovkou. Rodinné Spodní Šanci s kotvou, kde je v pátek, sobotu a ve středu i večerní lyžování. Pro malé děti je otevřené lyžařské hřiště s pohyblivým kobercem, které je využívané lyžařskou školou. 

Navíc lyžaři mohou využít vlek a sjezdovku k parkovišti. Lyže tak můžete nasadit a sundat už nedaleko auta.

I teploty jsou v těchto dnech pro lyžaře dobré. V sobotu bylo po celý den polojasno až slunečno, chvílemi se objevily ve vyšších polohách mlhy a teploty se pohybovaly nad nulou. Pro další dny předpovídají meteorologové dokonce sněžení.

Podle nejnovější předpověci má sněžit na Šumavě v úterý i ve středu. Tak držte palce, ať se předpověď vyplní a Šumava je konečně s pořádnou bílou peřinou.

foto: QAP.cz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24