QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Jak se žije na plzeňské Valše? Šetření ohledně spokojenosti jde do finiše

16.10.2019 7:01

Šetření ohledně spokojenosti obyvatel na plzeňské Valše jde do finále. Na vyplnění dotazníků mají obyvatelé čas už jen do začátku listopadu. Jak se naloží s výsledky průzkumu?

6_MS_QAP_foto (32)

Obyvatelé Valchy by se mohli v budoucnu dočkat zlepšení hned v několika oblastech. Aktuálně probíhá průzkum ohledně spokojenosti obyvatel. Mohou se tak vyjádřit například k situaci v souvislosti s veřejnou dopravou, parkováním nebo například občanskou vybaveností lokality.

"Útvar koncepce a rozvoje města Plzně ve spolupráci s Osadním výborem Valcha a Městským obvodem Plzeň 3 připravil krátký dotazník, jehož cílem je zjistit spokojenost obyvatel Valchy. Dotazník se týká zejména občanské vybavenosti této lokality, spokojenosti s dostupností MHD, dopravní obslužnosti či parkování," uvádí organizátoři dotazníkového šetření.

Vyplnění dotazníku je anonymní. Lidé jej mohou vyplňovat buď v tištěné podobě. Dotazníky dostali obyvatelé lokality do schránek. Vyplněné je pak mohou lidé odevzdat v restauraci Na Zelené. Vyplnit dotazník je možné také elektronicky.

Dotazníky je možné odevzdávat do 4. listopadu, kdy je uzávěrka průzkumu. "Poté budou informace z odpovědí vyhodnoceny a budou sloužit jako podklad pro rozhodování o rozvojových záměrech v lokalitě Valcha pro vedení Městského obvodu Plzeň 3 a město Plzeň," informoval Útvar koncepce a rozvoje města Plzně.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24