QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Jarní počasí lákalo na sportoviště, teplota ale půjde znovu dolů - FOTKY

17.03.2019 19:49

V neděli 17. března panovalo po celém regionu doslova jarní počasí, které vylákalo lidi na sporotoviště, projížďky na kolech i procházky. Podívejte se na fotky z plzeňského Škodalandu.

skodaland nedele 17_brezna (12)
skodaland nedele 17_brezna (1)skodaland nedele 17_brezna (2)skodaland nedele 17_brezna (3)skodaland nedele 17_brezna (5)skodaland nedele 17_brezna (4)skodaland nedele 17_brezna (6)skodaland nedele 17_brezna (7)skodaland nedele 17_brezna (8)skodaland nedele 17_brezna (9)skodaland nedele 17_brezna (10)skodaland nedele 17_brezna (11)skodaland nedele 17_brezna (12)

Sluníčko a teploty šplhající se ke dvacítce. Tak vypadala neděle v Plzeňském kraji. Řada lidí volno využila k pobytu venku, návštěníci mířili i do sportovních areálů jako například do plzeňského Škodalandu, kde jsme pro vás odpoledne pořídili pár fotografií.

V ulicích jste mohli vidět i cyklisty, lidé vyráželi na procházky, na silnice zase motorkáři. Následující dny ale už tak teplé nebudou. I když se ještě bude objevovat sluníčko, teploty znovu klesnou.

Na začátku týdne se budou pohybovat pod deset stupňů Celsia. Podle nejnovější předpovědi má být v pondělí a úterý jen maximálně 7 stupňů Celsia a bude polojasno. Pondělí má navíc provázet vítr. Varování před silným větrem platí v kraji i během nedělního večera, a to do 21. hodiny. 

Od středy by už měly teploty postupně stoupat. Ve středu má být až 12 stupňů Celsia a v závěru týdne bude ještě o něco tepleji. Další sobota by měla být opět s vyšími teplotami do 18 stupňů.

FOTO: QAP.CZ

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24