QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Jaroslav Dušek zavítá do Plzně na Kongres vědomého života

13.10.2021 9:20

Velký sál v Parkhotelu se 17. října v 10 hodin otevře pro všechny otevřené mysli, které si chtějí poslechnout zajímavé přednášky a diskuze nebo i posunout své limity a zkusit si přechod po žhavém uhlí.

konges 2021_foto avatar festival

Klub AVATAR zve veřejnost na Kongres vědomého života. S bohatým programem se od 10 do 21 hodin 17. října otevře velký sál Parkhotelu v Plzni. V hlavním programu uvede Jaroslav Dušek MUDr. Helenu Máslovou v diskuzi na téma "Transformace a naděje v dněšní době". V kongresovém velkém sále hned po nich vystoupí kvantový fyzik Jan Rak s hostem Sofií Kalyani Sarras v přednášce "Je náš svět dohodnutá in-formace".

Dále vystoupí kouč Josef Šálek s ukázkou přechodu žhavého uhlí od 19 hodin na zahradě Parkhotelu, kde ve 20 hodin proběhne samotný rituál. Harmonizační hudbou bude doprovázet Kamil Štědrák. Samozřejmě nebude chybět ani prodej knih, bylinek nebo léčivých nástrojů. Dopolední diskuze je zdarma pro studenty! Vstup do předsálí na autogramiády a ke stánkům také ZDARMA. Vstupenka pouze na dopolední diskuzi 200 Kč, pouze na Jana Raka 400 Kč/ 200 Kč studentská, celodenní vstupenka 950 Kč.

 

konges 2021_foto avatar festival

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24