QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Jedinečné kresby Elen Kudrové můžete nyní vidět v Plzni

02.06.2022 10:26

Příznivci umění mají nyní mimořádnou příležitost prohlédnout si emotivní kresby Elen Kudrové. Výstavu můžete navštívit v Plzni ve Vinotéce Galerii Roudná 59 po celý červen.

EK2
EK2EK1EK6EK5EK4EK3Kudrová vernisáž (2)Kudrová vernisáž (1)Kudrová vernisáž (3)Kudrová vernisáž (4)Kudrová vernisáž (5)Kudrová vernisáž (6)Kudrová vernisáž (7)Kudrová vernisáž (8)Kudrová vernisáž (9)Kudrová vernisáž (10)Kudrová vernisáž (11)Kudrová vernisáž (12)Kudrová vernisáž (13)Kudrová vernisáž (14)Kudrová vernisáž (15)Kudrová vernisáž (16)Kudrová vernisáž (17)Kudrová vernisáž (18)

Pro milovníky výtvarného umění připravila Vinotéka Galerie Roudná 59 na červen emotivní výstavu kreseb a koláží Elen Kudrové. Elen připravila pro současnou výstavu řadu zcela nových kreseb. Na výstavě můžete mimořádně vidět i její vrcholná díla, která s laskavým svolením zapůjčili současní majitelé, aby výstava ukázala kompletní průřez děl této původem ruské malířky. 

Obrovská dynamika postav na kresbách Elen Kudrové, nepřehlédnutelné emoce a nálady jsou pro její tvorbu typické. Milovníci umění zajisté ocení i obrovský smysl pro detail, který dává kresbám punc jedinečnosti. Velice zajímavé jsou také koláže, kterým se v poslední době více věnuje. O tvorbě autorky se dozvíte více ZDE.

Vernisáž výstavy s autorčiným komentářem proběhne ve čtvrtek 2. června od 17:00. Zpestřením vernisáže bude jistě i hudební vystoupení kytaristy Ondřeje Lukeše.  

Výstava potrvá do 30.6.2022. 

foto: archiv autorky 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24