QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Jezděte zadarmo s Boltem pomocí promokódu BOLTQAP

02.12.2020 14:41     07.12.2020 15:00

Už vás nebaví věčně se mačkat v přeplněné MHD? Nebo se rozčilovat za volantem v dopravních kolonách? Staňte se součástí rodiny Bolt a společně vytvořte zelenější svět kolem vás.

bolt-logo_on-green

Jezděte chytře

Alternativní taxislužba Bolt nabízí nejrychlejší a nejlevnější způsob přepravy ve městě. Společnost Bolt provozuje platformu, pomocí které propojuje řidiče se zájemci o jízdu v pěti městech v České republice. Konkrétně se jedná o Brno, Kladno, Ostravu, Plzeň a Prahu. Aby vaše jízda byla co možná nejlevnější, zajistili jsme pro vás promokód BOLTQAP, díky kterému získáte první jízdu ZDARMA.

Pozor! Promokód funguje pouze při zadání do aplikace. Platit je možní kartou i hotově.

 

Jak Bolt funguje?

  1. Stažení aplikace - Bolt aplikace je ke stažení zdarma na Google play nebo App Store. Po instalaci aplikace se jednoduše zaregistrujete. Pro úplné dokončení registrace od firmy Bolt obdržíte prostřednictvím sms aktivační kód. Nezapomeňte před objednáním taxi zadat do aplikace také svou platební kartu a promokód BOLTQAP, díky kterému získáte první jízdu ZDARMA.
  2. Objednání taxi - V aplikaci můžete také vždy vidět platný tarif. Po spuštění aplikace automaticky určí vaši polohu. Tu můžete změnit přetažením mapy na jinou polohu. Poté, co máte správně zadané místo vyzvednutí, potvrďte adresu. Aplikace vám automaticky vybere řidiče, který je k vám nejblíže. Po potvrzení objednávky můžete sledovat řidiče na mapě, jak se k vám přibližuje v reálném čase. Zároveň vidíte i odhadovaný čas jeho příjezdu. Pokud potřebujete, můžete se také pomocí aplikace napřímo spojit s řidičem.
  3. Hodnocení - Na závěr jízdy nezapomeňte ohodnotit řidiče. V aplikaci Bolt zůstávají pouze ti nejlepší řidiče. Proto je hodnocení důležité. Řidiči s hodnocením nižším než 4,5 hvězdičky jsou z aplikace ihned vyřazeni.

 

 

5ab28add9d4d36a2a00bc4eec9f82e8c

 

 

Foto: Bolt

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24