QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Jsi hrdý Plzeňák a rád pomáháš? Vyber si parádní kousek s logem #COPATUTOJE

05.11.2020 12:26

Legendární plzeňská kolekce #COPATUTOJE je zpět! Vyjádři svou náklonnost k Plzni a zároveň podpoř Onkologickou a radioterapeutickou kliniku Fakultní nemocnice Plzeň.

copatutoje

Plzeň po pěti letech obnovila spolupráci s plzeňskou značkou Horsefeathers. Společnými silami uvedou na trh reedici kolekce oblečení HORSEFEATHERS#COPATUTOJE. Část z prodeje nových produktů podpoří péči o pacienty Onkologické a radioterapeutické kliniky Fakultní nemocnice Plzeň. Spolupráce Horsefeathers a města na nové kolekci produktů má stejně jako v roce 2015 za cíl probudit zájem vyjádřit svou náklonnost k Plzni. Navíc pomůže dobré věci.

„Před pěti lety vytvořené produkty COPATUTOJE se setkaly s velikým ohlasem. Letos nás napadlo připravit novou kolekci a část výtěžku z jejího prodeje věnovat těm, kteří s onkologickými nemocemi denně pracují,“ objasnil myšlenku obnovit součinnost s městskou správou spolumajitel značky Horsefeathers Pavel Kubíček.

Koupí výrobku s logem #COPATUTOJE získá zákazník nejen legendární produkt, ale zároveň přispěje jednoznačně definovanou částkou na transparentní účet a podpoří tak práci zdravotnického personálu Onkologické a radioterapeutické kliniky Fakultní nemocnice Plzeň.

Ředitel fakultní nemocnice Plzeň Václav Šimánek si velmi váží tohoto projektu. „Velmi si této aktivity vážíme. V této nelehké době, kdy se veškerá pozornost upírá na pandemii koronaviru, musíme myslet i na ostatní pacienty, hlavně na ty nejvíce nemocné a ohrožené. Každý člověk zná někoho ve svém okolí, kdo prodělal onkologickou léčbu a všichni si uvědomujeme, jak může být toto období náročné nejen po tělesné stránce, ale i z hlediska duševního zdraví. Děkujeme všem, kteří tuto akci podpoří a zároveň i značce Horsefeathers a městu Plzeň.“

Produkty #COPATUTOJE je možné zakoupit na e-shopu. Po rozvolnění koronavirových opatření budou k dispozici i v kamenných obchodech.

Foto: Oficiální webové stránky Horsefeathers

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24