Kam vyrazit na svátek svatého Václava?

27.09.2021 19:30

Státní svátek letos připadl na úterý 28. září. Využijte tento volný den na plno a užijte si společně s rodinou krásné odpoledne. Kam na vyrazit na den svatého Václava se dozvíte v článku.

kino_jpeg

Čtvrtý den Finále Plzeň - těšit se můžete na slavné herce i známé režiséry. Více informací o programu se dozvíte zde.

DEPO Street Food Market - oslavte svátek sv. Václava pořádnou hostinou! DEPO Street Food Market opět provoní nádvoří DEPO2015 vůněmi nejrůznějších světových kuchyní. Těšte se na food trucky, které budou vynikajícím street foodem rozmazlovat vaše chuťové buňky a mlsné jazýčky. Chybět nebudou ani lahodné nápoje a sladké tečky. Na své si přijdou i vegetariáni i vegani. Akce se koná od 10:00 do 17:00 hod.

Rytířský turnaj U Ježíška - Jezdecký rytířský turnaj na počest krále Václava II. 5.ročník přináší změnu koncepce - doprovodný program bude oddělen od samostatného turnaje, návštěvník si bude moci lépe vybrat, co chce vidět.Vstupenka platí po celý den.
Začátky jezdeckého klání v 11:00, ve 14:00 a v 17:00 hod. Více informací naleznete zde.

Dny Šumavského Trojhradí - Hrad v proměnách času Historické aktivity na nádvoří pro malé i velké se skupinou Gabreta. Vyzkoušejte si střelbu z kuše nebo luku, ražbu mincí, výrobu pečetí, tvorbu listin ve scriptoriu, hod podkovou nebo souboj typu tjost. Na hradním nádvoří pokračuje produkce hudební skupiny Benedictus. Více se dočtete zde.

Zápas HC Škoda Plzeň x Mountfield HK - od 16:30 hod., vstupenky koupíte zde.

 

Foto: Finále Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24