QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Kapela Chinaski zaplnila klatovské náměstí - FOTKY

13.09.2021 9:21

V neděli vpodvečer se uskutečnil koncert skupiny Chinaski na náměstí v Klatovech. Koncert, který byl zdarma, přilákal stovky lidí. Náměstí v Klatovech bylo zcela zaplněné.

Chinaski foto PK 1
Chinaski foto PK 1chinaski foto 2Chinaski Klatovy foto PK

Koncert oblíbené české skupiny Chinaski uspořádal Plzeňský kraj jako poděkování všem, kteří stáli v době epidemie v první linii. Na náměstí v Klatovech začal v neděli 12. září od 18 hodin.

Koncert skupiny Chinaski nazvaný „Poděkování všem z první linie“ se uskutečnil nejen pro pracovníky složek IZS, sociální pracovníky, ale i pro další obyvatele Plzeňského kraje, kteří i v nelehké době plnili své pracovní povinnosti a udrželi tak v provozu řadu institucí, firem či služeb.

Plzeňský kraj lidem v první linii poděkoval již v červnu letošního roku. To v Plzni na Lochotíně zahrála kapela Jelen. Tehdy se společná akce města Plzně a Plzeňského kraje nazývala Dekujeme! Stejně jako nedělní klatovský koncert vyjadřovala poděkování pracovníkům v první linii, vděk za jejich mimořádné a vyčerpávající nasazení v době spojené s pandemií covid-19. Zdravotníkům, záchranářům, policistům, hasičům, zaměstnancům v sociálních službách i v dalších oblastech zazpíval v červnu na Lochotíně muzikálový soubor DJKT a poté vystoupila kapela Jelen.

foto: FCB Plzeňský kraj

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24