QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Kapela Divokej Bill opět zavítá do Holýšova

19.07.2021 9:55

Kapela Divokej Bill se rozhodla navázat na svůj loňský úspěšný model „POV!RAŽENÍ 2020 tour“ a opět si pro své fanoušky připravila sérii menších koncertů – tentokrát pod názvem „MARATHON 2021“.

DSC_1713

Kapela Divokej Bill vystoupí již tuto sobotu 24. července v Holýšově.  Tento rok si pro své fanoušky připravili sérii menších koncertů obíhajících doslova celou republiku – pod názvem „MARATHON 2021“.

Celá tour má 36 zastávek rozvrstvených po celé České republice. Její součástí budou i vystoupení na některých menších verzích velkých festivalů. Chybět nebudou ani hosté, které kapela bude postupně představovat. 

A proč letošní tour Divokýho Billa nese název „Marathon 2021“?

„Jako vždy, i teď má tenhle název naší tour víc významů. Za prvé ta situace s Covidem je prostě běh na dlouhou trať – takže Marathon. Za druhé – tour bude trvat od půlky června až do konce září a pěkně se při ní nalítáme“, říká zpěvák Štěpán Karbulka.

„No a za třetí – Marathon je jedna z našich nejnovějších pecek. Poprvé ji naživo mohli návštěvníci slyšet asi už v O2 Areně, ale my ji pořád zdokonalujeme a můžeme slíbit, že i letos ji divákům zahrajeme“, slibuje zpěvák a frontman kapely Vašek Bláha.

 

Vstupenky můžete ještě stále zakoupit v předprodeji zde.

 

Foto: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24