QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Karlovarskou třídu v Plzni čeká noční uzavírka

01.12.2017 13:47

Řidiči by v příštím týdnu měli v Plzni počítat s komplikací na Karlovarské třídě. Hned po víkendu dojde na několikahodinovou uzavírku hlavního tahu směrem do centra.

Karlovarská, Pod Záhorskem, směr do centra

Uzavírka na Karlovarské se plánuje v příštích týdnech hned dvakrát. Vždy ale půjde jen o několik hodin a navíc v noci, kdy je provoz minimální. Uzavírka bude pokaždé platit ve směru do centra města.

"Z důvodu demontáže a následné montáže portálu s dopravním značením v Plzni, uice. Karlovarská, dojde k úplné uzavírce této komunikace, v úseku od křižovatky s ulicí Na Chmelnicích až po křižovatku s ulicí Lidická (ve směru do centra města)," informoval první plzeňský obvod.

Během uzavírky povede objízdná trasa přes alej Svobody a Lidickou ulici, kde řidiči najedou zpátky na Karlovarskou třídu. První uzavírka je na programu v noci z pondělí 4. prosince na úterý 5. prosince v době od 22 hodin do 2. hodiny ranní. V podobném rozsahu by pak měla proběhnout i na začátku příštího roku. Konkrétní termín druhé uzavírky je momentálně z 11. na 12. ledna.Trvat by měla o dvě hodiny déle, až do 4. hodiny ranní

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24