QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Když svatbu, tak na statku! Tip na výjimečné svatební místo v Plzni

31.05.2020 11:02     05.06.2020 11:00

Chystáte svatbu? Nevíte, kde strávit svůj den D? I V Plzni můžete zažít svatbu na pravém statku s atmosférou českého venkova, a vše se službami a veškerým komfortem.

statek cerna ovce
statek cerna ovcestatek cerna ovce2statek cerna ovce5statek cerna ovce6statsek cerna ovce 3statsek ovce

Významný den, který při troše štěstí zažijete pouze jedenkrát ve svém životě. Takový den je potřeba prožít ve výjimečném prostředí. My pro vás máme jeden zaručený tip - statek Černá ovce v Plzni na Roudné.

Svatba na statku je v posledních letech už celkem klasický počin, ale proč kvůli tomu odjíždět z Plzně? Již před čtyřmi roky otevřela veřejnosti svoje brány Černá ovce – statek plný zvířat v centru města.

Kromě toho, že si zde můžete podrbat kozu a ovci přímo v jejich výběhu, můžete se tady občerstvit a pochutnat si na výborném jídlu připravovaném za použití vlastních surovin, přihlásit svoji ratolest do jezdeckého kroužku nebo na letní příměstský tábor a při tom také nakoupit v místním krámku s potravinami a nápoji.

Rozsáhlé venkovní prostory k sezení, zastřešené i pod širým nebem, podium pro kapelu, nově upravený vnitřní prostor, který se výrazně zvětšil, pec na chleba a obří gril s udírnou, to vše téměř vybízí k uspořádání nějaké akce. A kromě koncertu či oslavy to může být právě svatba.

Svatby se v Černé ovci pořádají již od jejího otevření, a to včetně obřadu. Úředníci z magistrátu prostory již velmi dobře znají a oddávali tu třeba i mezi slepicemi ve výběhu.

"Lze si dojednat servírovanou hostinu i samoobslužný raut, focení s místními zvířaty. Je zde zázemí pro svatebčany i pro kapelu. Večer vám rozpálí ohniště z Jednoho prstenů z Hobita. Jediné, na co musíte zapomenout, je ohňostroj," říká majitel statku Svatopluk Čech.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24