Kilometrovkou se opět poběží po šesti. Tentokrát na podporu útulku

11.10.2018 13:53

Tradiční akce pro pejskaře a jejich čtyřnohé miláčky se chystá už o tomto víkendu opět v Kilometrovce u plzeňské zoo. Akce bude mít i charitativní podtext.

DSC_3197

Běh Kilometrovkou po šesti se odehraje v sobotu 13. října. Startovné bude věnované na podporu Psího domova Nora na Tachovsku. Letos bude trasa o něco obtížnější díky pár "nástrahám" v cílové rovince.

Registrace účastníků proběhne od 13:00 do 14:00 a první závodníci se na start připraví již v 13:30. Doprovodný program začne přibližně ve 14 hodin na amfiteátru. Účastníci se mohou těšit na kreativní dílnu pro děti i dospělé, soutěžní stezku, dogdancing, veterinární poradnu, ukázku odchytového vozu Městské policie Plzeň a mnoho dalšího. Chybět nebude ani občerstvení pro běžce v podání Pražírny nebo tradiční psí bar.

Podmínkou účasti je očkovací průkaz psa s platnou vakcinací proti vzteklině. Jako startovné poslouží pamlsky a psí potřeby na podporu psího Psího domova Nora. I na samotné účastníky čeká sle malá pozornost a samozřejmě pro vítěze ceny.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24