QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Kino Beseda může být nyní každý večer u vás doma

20.10.2020 19:11

Kino Beseda nechce zůstat bez diváků, a proto vás zve od 21. října do virtuálního kina. Na programu jsou aktuální snímky z projektu Moje kino LIVE. Projekce začíná jako živý stream ve 20:30 hod.

Corpus Christi
Corpus ChristiPro Samu

Už podruhé v letošním roce uzavřela vládní opatření proti šíření koronaviru kina a další prostory kulturního života. A proto se Kino Beseda opět spojilo s projektem Moje kino LIVE, aby mohlo přinášet filmy k divákům. „Promítání u vás doma jsme si vyzkoušeli už na jaře. Odteď můžete zase chodit do kina ve svém obýváku,“ vzkazuje divákům Daniel Jaroš, manažer Kina Beseda. „Na každý podzimní večer pro vás máme připravený jeden film, jejich program najdete na webu Měšťanské besedy,“ doplnil. 

První projekcí je ve středu 21. října 2020 na Oscara nominovaný dokument Pro Samu. Dalším filmem bude polské želízko v ohni pro letošní Oscary Corpus Christi. Dále bude následovat film Matthias a Maxime. Filmový program je pravidelně doplňován na www.mestanskabeseda.cz. Tady se také dají zakoupit vstupenky. Vstupenka s přístupovým kódem k projekci přijde zákazníkům e-mailem. Stojí 100 korun a její součástí je i návod, jak se k promítání připojit.

Projekce se snaží navodit atmosféru opravdového kina, proto začínají v jeden konkrétní čas a probíhají jako živý stream. Diváci tak mohou sledovat filmy stejně jako v kině bez pauz a pozorněji. Virtuální kino je otevřené už 30 minut před začátkem, kdy mají zájemci možnost chatovat s ostatními. Po filmu pak ještě mohou společně probrat dojmy a filmové zážitky. Do chatu organizátoři posílají také zajímavosti k filmům. 

Program Kina Beseda LIVE je ZDE.

 

Foto: Měšťanská beseda Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24