Klatovy mají zbrusu novou pumptrackovou dráhu! – FOTKY

08.08.2022 11:49

Speciální asfaltová dráha nabízí zábavnou jízdu na kole, koloběžce, skateboardu, ale i inline bruslích. Přesně takovou dráhu mají nově v Klatovech.

Pumptracková dráha Klatov_FB Město Klatovy (6)
Pumptracková dráha Klatov_FB Město Klatovy (6)Pumptracková dráha Klatov_FB Město Klatovy (1)Pumptracková dráha Klatov_FB Město Klatovy (8)Pumptracková dráha Klatov_FB Město Klatovy (2)Pumptracková dráha Klatov_FB Město Klatovy (3)Pumptracková dráha Klatov_FB Město Klatovy (4)Pumptracková dráha Klatov_FB Město Klatovy (5)Pumptracková dráha Klatov_FB Město Klatovy (7)

Pumptracková dráha je uměle vytvořený okruh, na kterém se pobaví nejeden cyklista nebo skateboardista. Zajímavostí je, že dráhu lze projet bez šlapání či odrážení. Trasa je totiž tvořena zatáčkami a vlnami, které jsou navržené tak, aby se rychlost jízdy udržovala či dokonce zrychlovala. Právě takové hřiště je nyní nově otevřeno v Klatovech!

„Ve středu 3. srpna byla v Klatovech, v ulici U Čedíku pod BMX, slavnostně otevřena nová pumptracková dráha. Speciálně navržený asfaltový povrch můžete vyzkoušet nejen na kole či koloběžce, ale i na inline bruslích nebo longboardu a to i bez šlapání či odrážení,“ uvedlo Město Klatovy na svém Facebooku.

Nově má pumptruckovou dráhu i Plzeň. Informovali jsme zde.

Foto FB Město Klatovy

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24