QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Klip Anakondy Bendy má po premiéře! Točil se v Pamele i s Limbou - VIDEO, FOTO

17.06.2022 2:08

Parádní večer a atmosféra, tak vypadal mejdan na zahradě Parkánu, kde kapela Anakonda Benda v premiéře představila nový videoklip k písni Když holky jsou. Učinkuje v něm i David Limberský! Podívejte se na něj!

Anakonda Benda novy klip foto QAP (43)
Anakonda Benda novy klip foto QAP (23)Anakonda Benda novy klip foto QAP (6)Anakonda Benda novy klip foto QAP (7)Anakonda Benda novy klip foto QAP (8)Anakonda Benda novy klip foto QAP (19)Anakonda Benda novy klip foto QAP (18)Anakonda Benda novy klip foto QAP (9)Anakonda Benda novy klip foto QAP (10)Anakonda Benda novy klip foto QAP (11)Anakonda Benda novy klip foto QAP (12)Anakonda Benda novy klip foto QAP (13)Anakonda Benda novy klip foto QAP (1)Anakonda Benda novy klip foto QAP (4)Anakonda Benda novy klip foto QAP (3)Anakonda Benda novy klip foto QAP (20)Anakonda Benda novy klip foto QAP (14)Anakonda Benda novy klip foto QAP (15)Anakonda Benda novy klip foto QAP (16)Anakonda Benda novy klip foto QAP (17)Anakonda Benda novy klip foto QAP (5)Anakonda Benda novy klip foto QAP (21)Anakonda Benda novy klip foto QAP (22)Anakonda Benda novy klip foto QAP (24)Anakonda Benda novy klip foto QAP (25)Anakonda Benda novy klip foto QAP (26)Anakonda Benda novy klip foto QAP (27)Anakonda Benda novy klip foto QAP (28)Anakonda Benda novy klip foto QAP (29)Anakonda Benda novy klip foto QAP (30)Anakonda Benda novy klip foto QAP (31)Anakonda Benda novy klip foto QAP (32)Anakonda Benda novy klip foto QAP (33)Anakonda Benda novy klip foto QAP (34)Anakonda Benda novy klip foto QAP (35)Anakonda Benda novy klip foto QAP (36)Anakonda Benda novy klip foto QAP (37)Anakonda Benda novy klip foto QAP (38)Anakonda Benda novy klip foto QAP (39)Anakonda Benda novy klip foto QAP (40)Anakonda Benda novy klip foto QAP (41)Anakonda Benda novy klip foto QAP (24)Anakonda Benda novy klip foto QAP (42)Anakonda Benda novy klip foto QAP (43)Anakonda Benda novy klip foto QAP (44)Anakonda Benda novy klip foto QAP (45)Anakonda Benda novy klip foto QAP (46)Anakonda Benda novy klip foto QAP (47)Anakonda Benda novy klip foto QAP (48)Anakonda Benda novy klip foto QAP (49)Anakonda Benda novy klip foto QAP (51)Anakonda Benda novy klip foto QAP (50)Anakonda Benda novy klip foto QAP (52)Anakonda Benda novy klip foto QAP (53)Anakonda Benda novy klip foto QAP (55)Anakonda Benda novy klip foto QAP (54)Anakonda Benda novy klip foto QAP (56)Anakonda Benda novy klip foto QAP (57)Anakonda Benda novy klip foto QAP (58)Anakonda Benda novy klip foto QAP (59)Anakonda Benda novy klip foto QAP (60)

Videoklip k písni Když holky jsou točila oblíbená plzeňská kapela Anakonda Benda v Pamele. "Byl to můj nápad," smál se Míra Polata, bubeník a zpěvák z Anakondy Bendy a dodal: "Ne písničku ´Když holky jsou´ vymysleli kluci a já jsem říkal, chtělo by to natočit videoklip v neobvyklém prostředí.

A to se nakonec povedlo, v Pamele vyšli klukům vstříc a vznikl vtipný videoklip. "Měli jsme padesát komparzistů, vypily se dva sudy piva, 10 lahví šampanského a 7 lahví Tulamorky," prozradil Miroslav Polata, jak probíhalo natáčení ve známém strip klubu v Plzni.

Ve videoklipu se představili i známí sportovci, mezi nimi byla i plzeňská fotbalová legenda David Limberský. Ani on nechyběl na oficiálním představení videoklipu ve čtvrtek 16. června na Parkánu. Dorazil i se svojí manželkou a dokonce si s kapelou znovu střihl písničku. "Já jsem hrál úplně poprvé, pro mě zajímavá zkušenost. Myslím, že jsem jim to snad nezkazil," řekl skromně David Limberský.

 

Před premiérovým představení videoklipu ještě promluvili jednotliví aktéři. Největším tematem bylo samozřejmě samotné prostředí, kde klip vznikal. "Byl jsem tam poprvé, úplně nové prostředí. Ale, co si pamatuji, za těch dvacet let se to vůbec nezměnilo," pobavil přítomné Limba.

Samotné natáčení videoklipu bylo veselé. "Klip jsme točili od půl desátý do sedmi do večera. Pamelu jsme měli pronajatou za korunu, sehnali jsme si i tu holku u tyče. Šel do toho Limba a přidali se další Tomáš Bokr, Honza Kalaš, Patrik Ježek apod. A když už to bylo takový pěkný, tak jsme chtěli klip i někde ukázat, v prostředí, které patří k Plzni a má jméno a proto jsme tady na Parkánu. Myslím, že se to lidem líbilo, bylo to spontánní. Vážíme si toho, že do toho David s námi šel, je to hodnej kluk. I jsme si s ním dnes zazpívali, paráda," rozplýval se Míra Polata.

Na večírku byla i většina "herců" z videoklipu. Uklízečky, dívky ze snů..."Jednou mi od Míry přišla zpráva, že hledají lidi do videoklipu, jestli bych nepřišla. Do závorky jen napsal, natáčí se to v Pamele, ale neboj slušný klip. Tak jsem šla, ale vůbec jsem nevěděla, do čeho jdu," svěřila se Věra, dlouholetá kamarádka Míry Polaty. Nakonec si ztvárnění dívky ze snu užila "Povedlo se to, nelituju. A mejdan tady je parádní, oni jsou strašně bezprostřední, byla zábava."

 

Videoklip podpořila firma High Security, také její šéf byl na premiéře. "Chtěl jsem podpořit naše kamarády, Anakonda Benda je pecka, Plzeňáci je milují a tak jsem rád, že jsme u toho byli a mohli je podpořit. Byl jsem i u natáčení," svěřil se Martin Kotýk, majitel firmy.

Večírek se opravdu povedl a to včetně počasí. "Je to zvláštní, ale nám říkají pořád pořadatelé. Když přijede Anakonda Benda, tak víme, že bude hezky. No je to asi tím, že to děláme srdíčkem, děláme to pro lidi," uzavřel Míra.

Anakonda Benda má již druhý videoklip. Ten první s názvem Velkej Frajer pochází z roku 2017, tehdy v něm vystupoval známý plzeňský hokejista Dominik Kubalík.

foto: QAP.cz

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24