QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Klub plážového volejbalu Plzeň ocenil nejlepší hráče

11.05.2022 19:56

Více než šedesát aktivních hráčů plážového volejbalu a pravidelných účastníků Bručounových turnajů se zúčastnilo slavnostního vyhlášení na Chválendě v Plzni.

plaz vol
plaz volplaz vol1

Všichni příznivci plážového volejbalu si nenechali 7. května v Restauraci Chválenda v Plzni ujít slavnostní vyhlášení spojené sezóny Bručoun TOUR 2020/2021. Důvodů bylo hned několik, po pauze způsobené covidem mohlo proběhnout vyhlášení ve standardním rozsahu a ještě větším lákadlem bylo vyhlášení vítězek v nové kategorii LADIES CUP Bručoun.

Oceněné byly vždy tři nejlepší týmy celkem ve třech kategoriích. LADIES CUP Bručoun – ženská amatérská kategorie hráček bez rozdílu výkonnostní úrovně, dále Bručounův OPEN CUP – amatérská kategorie určená pro MIX páry, hráče výkonnostní úrovně začátečník, pokročilý začátečník a junioři  a Bručounův POHÁR – amatérská kategorie určená pro MIX páry výkonnostní úrovně pokročilý.

Slavnostního vyhlášení se jako host zúčastnil pan Roman Zarzycký - 1. náměstek primátora města Plzně, který má značný vliv na sportovní dění v Plzeňském kraji a svou činností se významně podílí na podpoře nejen profesionálních sportovců, ale také na podpoře a výchově sportovní mládeže a všeobecně sportování široké veřejnosti. „Bylo příjemné strávit večer společně s hráči, předat těm nejlepším jejich poháry a květiny a podpořit tradiční regionální klub plážového volejbalu,” sdělil Roman Zarzycký. „Všechny přítomné zaujal pohodovým a vtipným rozhovorem,” usmívala se Petra Fujová, koordinátorka klubu. Přítomní ho ocenili beachvolejbalovým míčem s podpisy vítězů z jednotlivých kategorií.

Na šedesát aktivních hráčů plážového volejbalu a pravidelných účastníků Bručounových turnajů ocenilo i vedení klubu, za to, jak večer připravilo. „Vítězové a hráči umístění na druhých a třetích příčkách si odnesli ceny v celkové hodnotě 80.000 Kč,” upřesnil Zdeněk Ulm,  předseda a vlastník spolku KPV Plzeň. Rozloučení bylo pozitivní, všichni se již nyní těší na začátek příštího roku, kdy se opět sejdou při slavnostním vyhlašování vítězů Bručoun TOUR 2022.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24