Kometa ve svém úvodním zápase shořela, Plzeň jde do čela

09.10.2020 20:00

HC Škoda Plzeň v pátek 9. října v brněnské DRFG aréně vybojovala výhru. Indiáni začali utkání výborně a již v první třetině vedli. Celkem získali tři body a pokračují v dobrém vstupu do sezony.

hc skoda
Kometa Brno_HC Škoda Plzeň

Hokejistům Komety Brno se nedařilo již od samého začátku a v první třetině prohrávali 0:2. Kometa nakonec prohrála ve svém prvním zápase nového ročníku v rámci osmého kola Tipsport extraligy s Plzní na svém ledě 3:7. Indiáni se díky výhře dostali v neúplné tabulce na první místo.

„No, ani moc nemám slov. Bylo to super, dali jsme na Kometě sedm gólů. Ale samozřejmě – Rondo s diváky a Rondo bez nich, to je jako trabant a mercedes. Brno to má stejně jako my, mají skvělé fanoušky, kteří je ženou dopředu. Také dlouhou dobu nehráli, byl to pro ně první zápas po nějakém čase. I to se na jejich hře určitě podepsalo, hlavně na začátku, si myslím, že to bylo znát,“ uvedl po zápase gólman Dominik Frodl.

 

HC Kometa Brno - HC Škoda Plzeň 3:7 (0:2, 2:2, 1:3)
Branky a nahrávky:
 28. Schneider (Rákos, Valský), 33. Freibergs (Klepiš, P. Holík), 57. Zaťovič (Klepiš, Freibergs) - 8. Gulaš, 13. Kodýtek (P. Straka), 23. F. Suchý (Stříteský, Rob), 38. F. Suchý (Budík, P. Musil), 52. F. Přikryl, 58. Gulaš (Malát), 60. Mertl (Gulaš). Rozhodčí: Mrkva, Šír - Axman, Ondráček. Vyloučení: 3:3. Využití: 1:1. V oslabení: 0:1. Bez diváků.

Foto: hcskoda.cz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24