Konec týdne bude plný akcí! Knižní swap, valentýnský běh nebo degustace?

10.02.2020 19:04

Konec týdne v Plzni bude opravdu nabitý skvělými akcemi. Vyberou si bezpochyby milovníci kávy i jídla, zapálení i občasní běžci, a nebo nadšenci do deskových her a knih. Nechte se inspirovat!

IMG_7071

OK Doubravka – Knihovna města Plzně v pátek 14. února mezi 9:00 a 13:00 pořádá knižní swap. Čtrnáctý únor není jen Valentýn, ale také Mezinárodní den darování knih. Do knižního swapu přinesete knížku, která se vám už nehodí, a na oplátku si vyberte jinou. Můžete přinést knížky pro děti i dospělé.

Nabuďte se na víkend a vyrazte na akci, která se v Plzni tak často nevídá. Degustace kávy neboli cupping je skvělým zážitkem nejen pro ty, kteří se v kávě vyznají. Pořadatel akce, Start UP Coffee, si pro návštěvníky připravil produkci skvělé berlínské pražírny a vy máte možnost zhodnotit, jak vám chutná. Akce začne v pátek 14. února od 18.00. Cena je 300 Kč a je nutné se rezervovat předem. Součástí ceny je i občerstvení.

Už počtrnácté si DEPO2015 pro návštěvníky připravilo Street food market. Celkem si zde můžete pochutnat na nabídce jídel a pití od více než 30 stánkařů. Akce proběhne v sobotu 15. únoru mezi 10:00 a 18.00. Vstupné na akci je zdarma.

Jste-li milovníky tradičních zabijačkových pochoutek, zajděte v sobotu po 11:00 do Lokálu. „Celý Lokál a přilehlé uličky provoní tradiční zabijačkové pochoutky jako jitrnice, jelítka, tlačenka, ovar nebo zabijačkový guláš. Jistotou bude také venkovní výčep a vyhřívané stany. Pro gurmány, kteří si chtějí užít jedinečnou atmosféru i s tématickou hudbou, bude k dispozici páska “Sněz, co zmůžeš” za cenu 450 Kč. Rádi vám ale také zabalíme výslužku na doma,“ informují pořadatelé.

Je libo deskovou hru?

Deskovky v Papírně slaví třetí narozeniny. K dispozici budou novinky i evergreeny. Jak pro malé, velké, tak i pro náročné. Akce proběhne v sobotu mezi 14:00 a 19:00.

V sobotu 15. 2. ve 13:00 odstartuje v Borském parku Valentýnský párty běh. Jedná se o 5. ročník pro všechny zamilované, single hráče i rodiny. Těšit se můžete na 2,5 km okruhy plné úkolů, běžeckou mini-seznamku a Valentýnské soutěže.  

 

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24