QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Konflikt mezi řidičem a cestujícím v autě přilákal plzeňské strážníky

29.11.2021 11:50

Sobotní podvečer 27. listopadu si strážníci v Plzni všimli zaparkovaného auta na Americké třídě, ve kterém proběhla potyčka. Řidič, který měl pozitivní test na drogy, měl ohrozit přecházející na ulici.

DSC04888

Plzeňští policisté se zabývají případem dvaatřicetiletého muže. Ten je podezřelý, že řídil vozidlo pod vlivem omamných a psychotropních látek. Hlídka si vozidla, které měl řídit, všimla v sobotu 27. listopadu v podvečer na Americké třídě.

„Auto stálo zaparkované na chodníku, uvnitř byl vidět hektický pohyb a kývalo se ze strany na stranu. Když hlídka k vozidlu přistoupila, celá osádka vůz opustila a začala se vzájemně osočovat. Řidič nařkl spolujezdce, že jej napadl. Osmatřicetiletý muž jako vysvětlení uvedl, že řidič před chvíli během jízdy ohrozil několik osob přecházejících po přechodu v Prokopově ulici a obvinil dvaatřicetiletého muže z jízdy pod vlivem omamných a psychotropních látek. Přítomnost drog v těle potvrdil provedený test, který byl pozitivní na metamfetamin,“ informovala policejní mluvčí Jana Pužmanová.

Celou záležitost si k dalšímu šetření převzala Policie ČR.

 

foto: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24