QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Koronavir přinesl výpadek ve výrobě kol. „Krizi jsme ustáli,“ říkají v MMR E-bike

19.07.2020 19:08

Koronavirová krize se projevila i u výroby jízdních kol. Paradoxně o kola je zájem, výpadek výroby ale přinesl jejich nedostatek. Jak je na tom jeden z největších prodejců kol v Plzni?

mmr ebike

„Kvůli výpadku výroby dílů na kola, je jízdních kol a doplňků nedostatek. My jsme naštěstí krizi ustáli a ve spolupráci s našimi dlouholetými dodavateli se nám daří mít stále v nabídce dostatek jízdních kol i elektrokol a také doplňků,“ říká Martin Uhlíř, majitel firmy MMR E-bike, která disponuje velkou prodejnou v Plzni Papírnické ulici na Slovanech.

O kola je totiž stále větší a větší zájem. Koronavirová pandemie vyhnala lidi do přírody a cyklistů stále přibývá. I to je důvod, proč mají v MMR E-bike velmi napilno. A to nejen v prodeji, ale i v servisu.

„Jízdních kol máme nyní skladem kolem stovky kusů, stejně jako elektrokol,“ popisuje aktuální stav Martin Uhlíř. Zákazníci jsou v MMR E-bike spokojení. Aby také ne, veškerá možná péče je tu zaručena. Káva zdarma pro zákazníky, možnost projet si kolo, rady od odborníků a platby, jak se vám hodí (hotově, kartou, převodem na fakturu). A k tomu vám ještě kolo zdarma dopraví až domů.

Rychlý servis i pro kola zakoupená jinde...

„Při nákupu kola je samozřejmostí garanční servis zdarma. Naplno nám stále jede servis, tady přijímáme i kola nezakoupená u nás. Servis zvládáme do 3 dnů,“ upřesňuje dále Martin Uhlíř.

 

 

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24