Koronavirus uzavřel pokladny v CAN Plzeň

27.01.2021 12:57     28.01.2021 17:06

Jezdíte autobusem ČSAD? Společnost se potýká s nákazou covid-19 u svých zaměstnankyň, proto musely být na krátký čas uzavřeny pokladny na CAN v Plzni.

1

Pokladny by se měly otevřít v prvním únorovém týdnu. "Z personálních důvodů je dočasně uzavřena přepravní kancelář a pokladny (ODC) Centrálního autobusového nádraží v Plzni," uvedly ČSAD autobusy Plzeň na svých facebookových stránkách.

Některé linky tak budou cestující vozit určitý čas zdarma. Dále přikládáme vyjádření Miroslava Slaného, který je mluvčí Z-Group bus a.s., divize ČSAD autobusy Plzeň. "Přepravní kancelář a pokladny (ODC) Centrálního autobusového nádraží v Plzni jsou v tuto chvíli dočasně uzavřeny z důvodů náhlého výskytu onemocnění covid-19 u našich zaměstnankyň. Nenadálou situaci usilovně řešíme. Hned od pondělí 1. 2. 2021 budou pokladny opět otevřeny v plném rozsahu otevírací doby 6 – 18 hodin. Za případné komplikace způsobené našim cestujícím, kteří jsou držiteli osobní čipové karty ČSAD a chtěli si v těchto dnech zakoupit a nahrát na karty předplatné pro linky 55, 66 a N55 na měsíc únor, se velice omlouváme, nebudou nijak poškozeni, o nic nepřijdou, díky komplikacím s pokladnami způsobenými covidem mohou cestovat uvedenými autobusovými linkami i bez nahraného předplatného až do 5. 2. 2021, stačí, že se při cestě prokážou vlastní osobní čipovou kartou ČSAD. Ostatní cestující, kteří nevyužívají naši čipovou kartu ČSAD (nutná pro zakoupení předplatného) a hradí jízdné jiným způsobem (hotově, z elektronické peněženky naší karty, z peněženky Plzeňské karty, bankovní kartou nebo mají předplatné pro integrovanou dopravu PK) nejsou dočasným několikadenním uzavřením pokladen nijak dotčeni," uvedl.

Foto: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24