Kouč Guľa končí ve Viktorce. Kdo ho nahradí? Spekuluje se o Bílkovi

09.05.2021 11:55

Adrian Guľa končí na trenérské lavičce FC Viktoria Plzeň. Kdo se stane novým trenérem, chce Viktorie Plzeň oznámit veřejnosti na začátku týdne. Spekuluje se ale o Bílkovi a Horváthovi.

1

Po remíze 3:3 s Příbramí se vedení FC Viktoria Plzeň rozhodlo pro změnu na trenérské lavičce a po vzájemné dohodě ukončilo spolupráci s Adrianem Guľou. O jeho nástupci bude klub informovat na začátku nového týdne.

Nicméně mezi fanoušky už pronikla informace, že hlavním koučem má být Michal Bílek a jeho asistentem Pavel Horváth.

„Pro odvolání trenéra jsme se rozhodli na základě neuspokojivých výsledků, a především špatného herního projevu, s nímž jsme nebyli spokojeni delší dobu,“ vysvětlil krok vedení Adolf Šádek, generální manažer klubu.

„Po sobotním zápase jsme se situací intenzivně zabývali a po vzájemné dohodě s trenérem jsme dospěli k závěru, že se naše cesty rozejdou. Adrianu Guľovi i jeho kolegům se sluší poděkovat za práci, kterou zde za rok a půl odvedli a popřát jim vše dobré jak v osobním, tak i profesním životě,“ dodal Adolf Šádek.

Společně s Adrianem Guľou končí na lavičce Viktorie i Marián Zimen, Ladislav Kubalík a Martin Kojnok.

„Chtěl bych poděkovat celému klubu, všem lidem v něm a speciálně panu Šádkovi za to, že jsem měl možnost vést takový klub. Dělali jsme maximum, ale sám cítím, že to zatím nepřinášelo očekávané výsledky. Věřím, že je v silách Viktorky, aby nad hlavu zvedla trofej a v příští sezoně hrála evropské poháry. Zůstanu i nadále fanouškem klubu i všech hráčů, které jsem zde mohl vést,“ řekl Adrian Guľa.

 

Foto: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24