Kouzelný WaldWipfelWeg, navštivte vánoční trhy v korunách stromů

26.11.2018 13:48

II. Vánoční trhy v korunách stromů – to vám nabízí Waldwipfelweg v bavorském Sankt Englmar. Kouzelná atmosféra, stovky světelných dekorací i bavorské speciality ...

rom_christkindlmarkt_foto_six
wald wipfelwald wipfel weg4wald wipfel1wald wipfel wegwaldwipfel6rom_christkindlmarkt_foto_sixWaldwipfelweg2Waldwipfelweg3Waldwipfelweg4Waldwipfelweg5Waldwipfelweg1Waldwipfelweg6

Vánoční trhy na stezce v korunách stromů a v zážitkovém areálu s domem vzhůru nohama se konají od 23. listopadu do 23. prosince.

Při krásném počasí se Vám otevře panoramatický výhled do Alp, čeká vás romanticky osvětlený les, bohatý program i vánoční bavorské speciality.

Vánoční trh probíhá až do 23. prosince každý pátek od 15 do 20 hodin, o víkendech pak od 12 do 20 hodin. Zimní trhy můžete navštívit pak po Vánocích, a to od 27. do 30. prosince od 12 do 18 hodin.

O Vánocích se stezka v korunách stromů WaldWipfelWeg v obci Maibrunn s mnoha zajímavými atrakcemi a s jedinečným domem „vzhůru nohama“ promění v moře blikajících světélek.

Romantika, nápadité vánoční dárky, svařené víno, domácí pochoutky, to vše tady tvoří tu pravou vánoční náladu. Denně je připraven pestrý doprovodný program pro malé i velké. Užijete si pohled na zimní krajinu ze stezky v korunách stromů. 

Restaurace Woidwipfehäusl s útulným posezením a hernou pro děti Vám i Vaší rodině poskytne útočiště, kde si budete moci odpočinout. K dispozici je bezplatné parkoviště pro autobusy i osobní automobily a krátká osvětlená cesta pro pěší.

Navštivte romantický vánoční trh a zimní jarmark v lese.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24