Krádež v prodejně v obchodním centru na Doubravce! Policie shání svědky - FOTKY

17.10.2019 8:57

Plzeňští policisté se zabývají případem krádeže, ke kterému došlo v jedné z prodejen v obchodním centru na Doubravce. Zveřejnili záznamy z kamer a shání svědky!

Plzeňští policisté šetří případ ukradené kabelky z jednoho z obchodů v centru na Rokycanské. Ke krádeži došlo už v červnu, policie ale zloděje zatím nedopadla a shání svědky.

"Policisté obvodního oddělení Plzeň 4 vedou prověřování v trestní věci, kde je dáno podezření ze spáchání přečinu krádež v jednočinném souběhu s přečinem neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Tohoto jednání se měl dopustit dosud neznámý pachatel dne 8. června, krátce po jedné hodině odpoledne na ploše prodejny na Rokycanské ulici v Plzni. V nestřeženém okamžiku odcizil volně odloženou dámskou kabelku s obsahem cenností, finanční hotovostí a platební kartou," říká mluvčí policie Veornika Hokrová.

Policisté se případem stále zabývají a v rámci jeho objasňování získali mimo jiné fotografie z kamerového záznamu, na kterých jsou zachyceny dvě podezřelé osoby. "Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří jsou schopni identifikovat osoby zachycené na přiložených fotografiích, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na linku 158," dodává policejní mluvčí.

FOTO: Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24