Krajské nemocnice hlásí větší zájem o očkování proti koronaviru

17.08.2022 16:43

Očkování bez registrace pokračuje v očkovacích místech krajských nemocnic i v druhé polovině srpna. POZOR! Děti 5 až 11 let a částečně i mládež 12 až 15 let se bez registrace neočkují.

očkování

V Klatovech, Rokycanech a Domažlicích se bez registrace očkuje vždy v pátek. V Plané a Stodu probíhá očkování bez registrace tři dny v týdnu.

V posledních dvou týdnech opět zvýšil zájem o očkování proti nemoci covid-19. "Očkování nadále provádí i nemocnice Plzeňského kraje. Zájemci se mohou nechat očkovat v Klatovech, Plané, Stodu, Domažlicích a Rokycanech a to jak s registrací, tak i bez registrace. Obě možnosti platí i pro podání právě 4. dávky," říká mluvčí nemocnic Jiří Kokoška.

K očkování 2. posilující dávkou se lze buď objednat přes rezervační systém, nebo lze využít termíny očkování bez registrace. K přeočkování 3. nebo 4. dávkou je možné se zaregistrovat na webu registrace.mzcr.cz a po obdržení PIN2 si zarezervovat termín na webu rezervace.mzcr.cz. Termíny pro rezervované se zpravidla nabízí ve stejných dnech jako očkování bez registrace. Rozdíl je tedy hlavně v rezervování kapacity v konkrétním čase.

Foto: Nemocnice PK

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24