QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Krátká dovolená a zpátky do práce! Viktorka zahájí letní přípravu za dva týdny

28.05.2019 19:44

Viktoriáni odehráli v neděli poslední ligový zápas a už za dva týdny se budou hlásit trenéru Pavlu Vrbovi na startu letní přípravy.

IMG_9040vrba

Hráči Viktorky Plzeň vstoupí do letní přípravy na nadcházející sezonu v pondělí 10. června. V úvodních dvou dnech je čekají fyzické a zátěžové testy, ve středu se tým sejde na společném tréninku.

"Dvoufázové tréninky tradičně zpestří přípravné zápasy. Fanoušci uvidí Viktorku doma ve dvou duelech s týmy z nižších soutěží, a to s Domažlicemi a se Sokolovem. K jednomu utkání pak tým odcestuje na Slovensko do Liptovského Mikuláše, kde odehraje zápas při příležitosti výročí 85 let od založení tamního fotbalového klubu,“ sděluje mluvčí Viktorie Plzeň Václav Hanzlík.

Od 26. června do  6. července čeká tým trenéra Pavla Vrby soustředění v rakouském Westendorfu. Viktorka tady odehraje  tři přípravné duely se zahraničními soupeři. Jejich jména a místa zápasů klub ještě upřesní, jisté už jsou ale termíny: 29. června, 2. a 6. července.

Do nového soutěžního ročníku vstoupí Viktoria prvním zápasem o víkendu 12. a 13. července. V červenci ji také čeká 2. předkolo UEFA Champions League.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24