QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Krimi příběh: Jak babička krade v obchodě peněženku

15.01.2021 14:28

Tenhle příběh je pravda, bohužel. Člověk by řekl, že staří lidé si váží svého života, jsou ohleduplní k ostatním lidem a především k lidem přibližně stejně starým.

QAP_foto (7)

Byla jednou jedna babička, která oslavila už pětasedmdesátileté narozeniny. V listopadu se podívala do své ledničky a nevěděla, co vařit. Proto se vydala na nákup do jedné prodejny v Plané. Nakoupila si potraviny, které má ráda a vydala se k pokladně.

Na pokladním pásu měla vyskládané zboží další babička. Té bylo úctihodných 84 let. Byla moc hodná, chtěla si rychle nákup uklidit, aby pustila babičku lupičku a nezdržovala. V té rychlosti si ale odložila peněženku na odkládací pult a to neměla dělat. Této nepozornosti si všimla ve frontě čekající petasedmdesátiletá babička lupička a peněženku odcizila. A že si přišla na pěkný výdělek.  "V ní se nacházela finanční hotovost ve výši 3 500 korun, stravenky v hodnotě 1 000 korun, platební karty, osobní doklady a další osobní věci poškozené," uvedla mluvčí policie Dagmar Jiroušková.

A jak celý tento krimi příběh skončil? Babička lupička měla dnes nepříjemné setkání s policisty. "Plánští policisté dnešního dne sdělili podezření ze spáchání přečinu neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku," dodala mluvčí policie.

Foto: Qap.cz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24