QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Kriminalisté dopadli dealera pervitinu. Jeho "zboží" mělo údajně slabší účinky

28.01.2020 20:14

Další úspěch hlásí plzeňský TOXI tým. Policisté zadrželi přímo před jedním z barů drogového dealera s kapsami plnými pervitinu.

 

 

ilustrační foto_QAP foto (3)

Policisté 28letého muže zadrželi před jedním z plzeňských barů. "Muž zrovna telefonoval, když mu policisté zaklepali na rameno a vyzvali ho k prokázání totožnosti a dále, aby jim předložil veškerý obsah svých kapes. Jelikož už měl mladý dealer s policií jisté zkušenosti, kdy nebyl zadržený poprvé, s muži zákona spolupracoval. Z kapsy vyndal malé pytlíčky s bílou krystalickou látkou. Jednalo se o metamfetamin - pervitin. Kriminalisté ho omezili na osobní svobodě a drogy zajistili,“ popisuje událost policejní mluvčí Michaela Raindlová.

Mladík se přiznal, že nejméně od začátku roku 2018 prodával zájemcům v Plzni po předchozí telefonické domluvě pervitin.

"Všichni odběratelé do výpovědi shodně uvedli, že někdy byl pervitin něčím naředěný, jelikož měl slabší účinky. Muž nikde pořádně nepracoval a ‘živil‘ se prodejem drog, a to i přesto, že pro stejnou trestnou činnost si před dvěma týdny vyslechl rozsudek před Okresním soudem Plzeň město,“ pokračuje mluvčí
Policejní komisař už zahájil trestní stíhání pro přečin nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a jedy. Dealer si na rozsudek počká ve vazbě.
FOTO: ilustrační 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24