QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Kriminálka zatkla dealera na Plzeňsku přímo během kšeftování s drogami!

21.11.2018 7:02

Policie udělala přítrž obchodování s pervitinem na severním Plzeňsku. Dealera, který ve velkém zásboval své klienty půl roku, zatkla přímo při kšeftu!

1

Kriminálka dopadla dalšího dealera drog na Plzeňsku. Tentokrát šli detektivové několik měsíců po muži, který zásoboval narkomany na severním Plzeňsku.

"Počáteční informace nasvědčovaly tomu, že se jedná o prodej pervitinu. Několik měsíců kriminalisté z toxi týmu ověřovali získané poznatky, shromažďovali důkazy a monitorovali činnost podezřelé osoby. Když měli precizně zadokumentovanou trestnou činnost a bylo zřejmé, že se chystá předání pervitinu, spustili samotnou realizaci," potvrdila mluvčí policie Markéta Fialová.

Klec spadla přímo během kšeftování s drogami o uplynulém víkendu. "Kriminalisté zadrželi přímo při prodeji pervitinu dva muže. Jednoho z nich ve věku 46 let pak obvinili z přečinu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy," dodává policejní mluvčí. 

Podle výsledků vyšetřování si muž  během posledního půlroku obstarával pervitin, který pak následně prodával hned několika svým klientům. "Policisté podali státnímu zástupci podnět k podání návrhu na vzetí obviněného do vazby, který byl akceptován. Muž je ve věci stíhán vazebně, kdy v případě rozhodování o vině a trestu může být potrestán odnětím svobody na jeden rok až pět let," uzavírá Markéta Fialová.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24