QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Kultura z domova v době koronavirové? Jde to!

23.10.2020 8:14

Pokud Vám chybí kultura, nezoufejte. I z domova si můžete užít live koncerty, přednášky, divadelní představení nebo virtuální kino ve vašem obýváku.

Galerie Jiřího Trnky, foto www.uvu-plzen.cz

Podpořit tak můžete své oblíbené umělce. Jaká je nabídka?

Na svém Youtube kanálu nabízí Divadlo Alfa představení pro děti, audio verze pohádek a příběhů, písničky z pohádek nebo školičku hraní loutkového divadla. Divadlo Alfa také nahrálo audiozáznamy pohádek s názvem Pohádky ze zavřeného divadla, které se nachází na 3 CD. Objednávat můžete na e-mailu veronika.nadenickova@divadloalfa.cz . Cena všech CD je 190 Kč + poštovné a balné.

Kino Beseda Vám zprostředkuje virtuální kino v pohodlí obýváku, kdy můžete sledovat vybrané filmy online a podpořit tak vaše oblíbené kino. Navíc máte možnost podpořit Kino Beseda v této těžké době, a to koupí vstupenky za 70 korun na našem webu. Na stránce www.vasekino.cz se v následujících týdnech můžete pravidelně scházet s diváky z celé republiky ve virtuálním sále, kde budete moci společně sledovat vybrané filmové projekce.

Západočeská galerie připravila ucelenou nabídku, aby v časech pandemie zprostředkovala zájemcům o umění různorodé zážitky na základě svých sbírek, výstav a edukačních aktivit. V nové sekci webu najdete komplexní online obsah, který se bude neustále rozšiřovat.

Totem na svém Youtube kanálu nabízí cestopisné přednášky, lekce jazyků, společné cvičení, rady advokáta, psychoterapeutky apod.

Další inspiraci, jak si zpříjemnit čas doma, zažít kulturu a podpořit plzeňské instituce, najdete zde.

Foto: www.uvu-plzen.cz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24