QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Kuriózní nehoda! Kombajnér pod vlivem drog poškodil osobní auto – FOTKY

22.07.2020 9:33

K neobvyklé nehodě došlo přímo před očima policistů, a to při silniční kontrole. Řidič osobního vozu totiž překročil maximální povolenou rychlost v obci.

2
2133

Vše se odehrálo na silnici mezi Ohučovem a Kvíčovicemi. "Šestatřicetiletý řidič samojízdného pracovního stroje tovární značky Claas Lexion 760 jedoucí ve směru jízdy od obce Ohučov na obec Kvíčovice se nechoval ohleduplně a ukázněně, při objíždění vozidla tovární značky Hyundai Elantra stojícího u pravého okraje komunikace z důvodu silniční kontroly. Třicetiletý řidič vozidla Hyundai překročil nejvyšší povolenou rychlost v obci, bylo mu naměřena rychlost 67 kilometrů v hodině,“ sděluje policejní mluvčí Dagmar Brožová.

Kombajnér pravou přední částí stroje narazil do levé zadní části auta. Ke zranění naštěstí nedošlo. 

"Alkohol u řidičů byl vyloučen dechovou zkouškou. U kombajnisty však reagoval pozitivně orientační test na drogy, a to konkrétně na marihuanu. Byl proto zajištěn a převezen do nemocnice na lékařské vyšetření spojené s odběrem krve a moči. Při dopravní nehodě na samojízdném pracovním stroji nevznikla žádná škoda, na vozidle Hyundai byla škoda vyčíslena na pět tisíc korun. Dopravní nehodu dále šetří policisté Dopravního inspektorátu v Domažlicích,“ uzavírá mluvčí.

FOTO: Policie ČR
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24