QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Kvůli nejisté situaci pozastavuje DJKT předplatné na příští rok

27.10.2020 8:47

Nejistota, která panuje nejen v kulturním odvětví, přiměla Divadlo J. K. Tyla pozastavit předplatné na další kalendářní rok. Divadla byla v tomto roce už dvakrát uzavřena kvůli pandemii.

Velke_divadloSterbova

Jarní i současné uzavření divadel se dotklo nejen naplánovaných představení, ale také omezilo provoz divadla a neumožnilo plnohodnotně zkoušet připravované inscenace.

Divadlo se ocitlo v situaci, kdy bylo uzavřeno a nemohlo tak odehrát připravená představení. „Pro nás je zcela zásadní neztratit důvěru a opětovně nezklamat naše diváky a abonenty,“ říká ředitel divadla Martin Otava.

Situace je ale nejistá. „Bohužel nikdo z nás netuší, co bude. Proto jsme přistoupili k rozhodnutí pozastavit prodej předplatného na další rok. Samozřejmě o systém předplatného nechceme přijít a rozhodně ho nerušíme, plánujeme ho obnovit, až budeme pociťovat větší jistotu. Můžu vás ujistit, že abonenti Divadla Josefa Kajetána Tyla o své výhody, ani o peníze za neodehraná abonentní představení, rozhodně nepřijdou. Již nyní připravujeme benefity, které budou moci během roku 2021 uplatnit při nákupu vstupenek na naše představení,“ dodává ředitel divadla.

Všichni předplatitelé, kteří na sebe zanechali kontakt, budou o pozastavení předplatného informováni individuálně přímo z oddělení předplatného.

Pokud předplatitelé na sebe kontakt nezanechali, ředitel divadla je prosí o doplnění. „Rád bych všechny abonenty požádal, aby sledovali naše webové stránky, a pokud mají tu možnost, aby nám doplnili své e-mailové adresy. Rozesílání dalších dopisů je pro nás v této situaci ekonomicky obtížné,“ vyzývá abonenty divadla Martin Otava.

Foto: Irena Štěrbová

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24