QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Kvůli počasí nabraly spoje MHD v Plzni zpoždění na několika linkách

04.02.2019 8:02     04.02.2019 8:26

Počasí zkomplikovalo provoz MHD v Plzni také v pondělí ráno. Zpoždění nabraly i ranní spoje tramvajových linek číslo 1 a 4. Přinášíme podrobnosti.

FOTO_QAP_CZ (2)

Sněžení, které v neděli zasáhlo celý region, dělá nadále problémy. V Plzni nabraly některé linky MHD zpoždění i v pondělí ráno. Problémem byly i padlé stromy a námraza na tramvajových trolejích.

Komplikace zasáhly ranní spoje autobusové linky číslo 20 kvůli padlému stromu v ulici Na Roudné. Podobně na tom byla i linka číslo 51 ze Starého Plzence na Slovany. Tam pro změnu padl strom na silnici v Koterově. Krom toho ranní spoj ze Starého Plzence nabral zpoždění i kvůli nesjízdné vozovce.

Zhoršené povětrnostní podmínky stály také za problémy na trolejbusové lince číslo 10 v Tylově ulici směrem na Čechurov. Se zpožděním ranních spojů museli počítat i cestující tramvajemi. Týkalo se to tramvají linek číslo 1 a 4, které vyjíždí ráno z vozovny na Slovanech. Kvůli námraze na troleji se zpozdily spoje směrem na Košutku, do Bolevce i na Bory.

MHD v Plzni se potýkala s problémy kvůli počasí také během neděle. Nejprve ráno při prvním přívalu sněhu, následně do provozu zasáhly i padlé stromy a v průběhu dne také rozsáhlý výpadek dodávky proudu. Podrobnosti se dočtete zde.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24