Lampionový průvod, trhy i zabijačka. Na Tachovsku to bude žít

14.11.2017 12:28

Pořádně nabitý program nabízí v tomto týdnu města i obce na Tachovsku. Vyrazit můžete na městské trhy, lampionový průvod nebo třeba na zabijačku. Nechte se inspirovat!

Lampionovy pruvod 28_rijen Plzeň (7)

Městské trhy na stříbrském náměstí

Stříbro - Ve čtvrtek 16. listopadu se opět bude konat pravidelný Městský trh ve Stříbře. Trh začíná v osm hodin ráno na tamním náměstí.

Chystají lampionový průvod s pohádkou

Černošín - Tradiční lampionový průvod je naplánován na 16. listopadu v Černošíně. Sraz účastníků s lampiony je v 17 hodin u černošínského motorestu Vlčák. Průvod projde městem a pak se všichni zájemci mohou přemístit do sálu KSC Vlčák, kde bude pohádka nejen pro děti.

Borské vepřobraní

Bor - Vepřobraní, aneb zabijačka bez prasátka je naplánována na sobotu 18. listopadu na borské náměstí. Tlačenku, jitrnice, prejt a další specialitky můžete ochutnat i zakoupit od 9 do 14 hodin.

Vrátí se do času zpět - bude Oldies párty

Černošín - Ohlédnutí za starými hity a parádní odreagování vám nabízí připravovaná Oldies Párty v černošínském sále KSC Vlčák v sobotu 18. listopadu od 20 hodin. Vstupné 50 korun.

Zvou na fotografie dvou autorů

Černošín - Dva fotografové na jednom místě a Svět kolem nás, tak se jmenuje jejich výstava snímků v černošínském muzeu. Autoři Monika Šavlová z Kladrub a Štefan Kučík ze Stříbra představují svůj pohled na okolí, jde o přírodní snímky, portréty i záběry z akcí. Možno vidět denně od 10 do 16 hodin, včetně svátků a víkendů až do 20. listopadu.

Kafemlýnky prodlouženy

Černošín - Pro velký zájem návštěvníků byla v černošínském muzeu prodloužena výstava Kafemlýnky našich babiček. Ta bude nyní k vidění až do 20. listopadu denně od 10 do 16 hodin souběžně se stálou expozicí a fotografiemi Moniky Šavlové z Kladrub a Štefana Kučíka ze Stříbra.

Lucie revival v Konstantinkách

Konstantinovy Lázně - V sobotu 18. listopadu se do lázeňské obce na Tachovsku chystá pražská skupina Lucie revival. Rocková nadílka začíná ve 20 hodin v tamním klubu Panteon. Předprodej lístků zahájen na obecním úřadě.

Autor: Martina Sihelská

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24