Letiště ve Staňkově ožije, chystá se Auto moto show s bohatým programem

09.09.2017 9:27

Už potřetí se bude konat velká Auto-moto show, při které si můžete vyzkoušet nejen automobilové novinky. Chystá se i bohatý program. Vyzkoušet si můžete jedinečnou atrakce Free Jump...

Auto moto Show Staňkov foto QAP (11)

Předváděcí jízdy, adrenalinová atrakce Free Jump, bike-trial show, hasiči i záchranáři v akci, horolezecká stěna, dětský svět, autogramiáda Ivana a Kláry Trojanových, jízdy zručnosti, spousta soutěží o vozy na víkend...to je jen malý výčet toho, jak bude vypadat další ročník Auto moto show na letišti ve Staňkově.

Letošní Auto moto show bude nabitá zážitky! Uskutěční se v tradičním termínu, tedy v sobotu 23. září od 12 hodin. Na akci se představí značky Autocentra Jan Šmucler - Škoda, Volkswagen, Seat a Honda. Novinky těchto automobilek budou samozřejmě k dispozici na testovací jízdy. O ty je každoročně obrovský zájem.

Velkou atrakcí bude určitě Free Jump, adrenalinová atrakce, na které můžete vyzkoušet skoky z výšky šesti metrů.

Na své si přijdou nejen automobiloví fandové, ale i ženy a děti. Tentokrát do Staňkova přijede i Avon Truck. Děti zde budou mít svůj parádní dětský svět, kde nebudou chybět skákací hrady, malování na obličej, spousta soutěží a her.

Program doplní i oblíbené vyhlídkové lety.

 

 

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24