QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Letiště ve Staňkově zaplnily tisíce lidí, proběhla Auto - Moto show

24.09.2018 18:20

Už 4. ročník Auto - Moto show se konal o víkendu na letišti ve Staňkově na Domažlicku. Za automobilovou zábavou i dalším programem vyrazily tisíce lidí. Přinášíme fotky!

Auto Moto Show (16)
Auto Moto Show (3)Auto Moto Show (4)Auto Moto Show (2)Auto Moto Show (5)Auto Moto Show (7)Auto Moto Show (6)Auto Moto Show (8)Auto Moto Show (9)Auto Moto Show (10)Auto Moto Show (11)Auto Moto Show (13)Auto Moto Show (12)Auto Moto Show (14)Auto Moto Show (16)Auto Moto Show (15)Auto Moto Show (17)Auto Moto Show (18)Auto Moto Show (19)Auto Moto Show (20)Auto Moto Show (21)Auto Moto Show (22)Auto Moto Show (23)Auto Moto Show (25)Auto Moto Show (26)Auto Moto Show (24)Auto Moto Show (27)Auto Moto Show (29)Auto Moto Show (28)Auto Moto Show (30)Auto Moto Show (31)Auto Moto Show (32)Auto Moto Show (33)

Auto - Moto show je již tradiční akcí, koná se vždy v druhé polovině září na letišti ve Staňkově. Akci pořádá Autocentrum Jan Šmucler v produkci QAP Production.

Letos připadla akce na sobotu 22. září. Letiště zaplnily tisíce lidí, účast byla rekordní. Program byl opět nabitý, a to nejen ten automobilový. Během odpoledne proběhl hodinový koncert skupiny Mandrage.

Skvělou kaskadérskou show na čtyřkolce předvedl Richard Mošna. Na letiště dorazila i hokejová legenda Martin Straka, kterého doprovodil jeden z indiánů - Nick Jones, který v Plzni hraje už druhou sezonu. Dorazili herci Dejvického divadla - Martin Myšička, Miroslav Krobot a Klára Trojanová.

Auta na testovací jízdy byly po celé odpoledne v permanenci. Obrovský zájem byl i o trasu 4 x 4, kde si řidiči mohli vyzkoušet své jezdecké dovednosti. A aby toho nebylo málo, návštěvníci testovali i elektrokola nebo zkoušeli predátorskou překážku.

Nechyběla zábava pro nejmenší návstěvníky, pro milovníky letadel byly k mání vyhlídkové lety nad Domažlickem.

Letošní Auto - Moto show se tedy opět povedla.

FOTO - zdroj: Autocentrum Jan Šmucler

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24