QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Letní teploty doprovodí i bouřky, na víkend dorazí ochlazení

23.04.2019 7:01

Poslední dubnový týden bude ve znamení postupného oteplování, teploty budou šplhat až k 28 stupňům. Počítat ale musíme i s bouřkami a na víkend pak s ochlazením.

FOTO_QAP_CZ (8)

V úterý bude polojasno až oblačno, ojediněle se objeví přeháňky. Počítat musíme také se silným nárazovým větrem. Teploty se dostanou mezi 14 až 18 stupňů.

Ve středu nás čeká polojasno, při ojediněle zvětšené oblačnosti také přeháňky. Nejnižší noční teploty klesnou mezi 11 až 7, nejvyšší se dostanou mezi 23 až 27.

Čtvrtek přinese jasnou až polojasnou oblohu, při ojediněle zvětšené oblačnosti se vyskytnou přeháňky nebo bouřky. V noci naměříme 11 až 7 stupňů, přes den 24 až 28.

V pátek bude zpočátku převážně polojasno. Během dne bude postupně od západu oblačno až zataženo a na většině území bude pršet nebo se objěví přeháňky, někde i bouřky. Noční teploty spadnou mezi 11 až 7 stupňů, denní budou kolem 22. 

Sobota bude ve znamení oblačné až zatažené oblohy, počítat musíme i s deštěm nebo přeháňkami. V noci klesnou teploty mezi 11 až 7 stupňů, přes den se vyšplhají mezi 14 až 18. 

Vyhlídka počasí od neděle do úterý podle ČHMÚ: "Oblačno až zataženo a místy déšť nebo přeháňky. Přechodně místy i polojasno. Nejnižší noční teploty 9 až 5 °C, při zmenšené oblačnosti až 2 °C. Nejvyšší denní teploty 15 až 19 °C."

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24