V souladu se směrnicí EU, tento web používá cookies. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.

Podmínky užívání cookies      Ano, povolit cookies

Léto a koktejly k sobě patří! Luxusně vás osvěží melounové daiquiri

img_06422-br
24.07.2022 10:06

Letní počasí a koktejly jsou spolu neodmyslitelně spojené. Parádní osvěžení zajistí melounové daiquiri. Recept je přitom extra jednoduchý! To musíte zkusit!

Jak na to, se dozvíte v receptu od foodblogerky Andrea Motlíkové.

Na přípravu budete potřebovat:

1 menší dobře vyzrálý vodní meloun nebo půlku většího
2 limetky
4 velké panáky bílého rumu
led

Postup přípravy:

Meloun nakrájíme na kostky, zbavíme černých semínek a vložíme na půl hodiny do mrazáku. Pak kostky rozmixujeme dohladka a vše přecedíme, abychom se zbavili případných kousků. Nalijeme do džbánu, přidáme rum a šťávu z limetek a promícháme. Doplníme ledem. V případě, že meloun není dost sladký, můžeme přidat lžičku třtinového cukru.

foto a recept: Andrea Motlíková

Více receptů najdete na blogu V kuchyni vždy otevřeno.

MH
sdílet na facebook

Zbyly vám špekáčky? Naložte je do marinády

Recepty
 čtení
15.05.2022 14:01

Zbyly vám z opékání špekáčky? Foodblogerka Andrea Motlíková vám poradí, jak buřty skvěle zužitkovat. Zkuste osvědčený recept, naložte špekáčky do marinády. Je to opravdová dobrota.

Zkuste výbornou domácí paštiku. Jak na to? Poradí vám foodblogerka

Recepty
 čtení
22.04.2022 17:02

Máte rádi paštiky? Pak si udělejte výtečnou paštiku doma. Foodblogerka Andrea Motlíková vám poradí, jak připravit domácí paštiku z vepřových jater, z kuřecích jater, husí paštiku apod.

  QAP téma   Tipy do Bavorska

PRÁZDNINOVÝ TIP: Výstava „Ve znamení rysa“

  Na výlet s QAPem – Vintířova stezka

Navštivte nové výletní okruhy! Vznikly kolem Hartmanic, Annína...

Počasí - Plzeňský kraj

Předpověď počasí Vám přináší: In-počasí

QAP doporučuje

  Pavel Trampota - PT Servis

Sportovní výživa a doplňky, vše pro fitness a další sporty

  Český software s.r.o.

Tvorba www stránek