QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Martina Průchová je vítězkou Pretty Woman 2010

10.12.2010 20:00

Nej ženou v České republice je Martina Průchová z Plzně. V sobotu 4. prosince zvítězila v česko-slovenském finále soutěže Pretty Woman 2010. Jak si užívala celou soutěž? Ze které výhry má největší radost? Čtěte rozhovor, který poskytla QAPu.cz!

Martina Průchová
DSC_7222DSC_7498DSC_8109DSC_8143DSC_8189DSC_8545DSC_8563DSC_8625DSC_8742DSC_8821DSC_8901DSC_8931DSC_9091DSC_9335DSC_9354DSC_9583DSC_9610DSC_9751Martina Průchová

Vítězkou soutěže Pretty Woman se stala Plzeňanka Martina Průchová. Dvaačtyřicetiletá učitelka v jedné z plzeňských mateřských škol porazila ve finále v sobotu 4. prosince v Liberci dalších devět krásek a sympaťaček z České republiky a Slovenska. V rozhovoru pro QAP.cz prozradila, že si celý osmiměsíční maraton soutěže užívala jako božskou dovolenou.

Do soutěže Pretty Woman jste se přihlásila sama nebo ´zapracoval´ někdo z Vašeho okolí?

Asi před třemi lety jsem se o téhle soutěži dočetla v časopise a říkala jsem si, jé, to je kategorie, tam bych se vešla. Pak jsem to říkala další rok, pak třetí rok, a to u toho byla dcera a zahlásila: "Tak mami a letos do toho opravdu půjdeš." Takže si mě vyzvedla v práci a šly jsme.

Jak probíhal výběr a postup až do finále?

Nejdřív byl casting tady v Plzni v Parkhotelu. Dostala jsem číslo, proběhl rozhovor, představení se a pak jsme si vybraly scénku nebo tanec, který jsme předvedly. Později se mi ozvali z produkce, že jsem prošla a že by chtěli podepsat smlouvu o účasti v soutěži, jestli chci pokračovat.

V čem jste si připadala ´silná v kramflecích´ a čím jste se chtěla v soutěži prosadit?

To vůbec nebylo o prosazení se, všechno jsme si losovaly. Brala jsem to jako zkušenost, jako věc, kterou jsem nikdy nezažila jinak než z pohledu diváka. Nemám ráda uniformitu, mám ráda nové věci, jsem hodně kreativní, musím pořád zkoušet a dělat něco nového, tak jsem si říkala, že se určitě zas něco nového dozvím a naučím.

Co Vám soutěž dala kromě cen pro vítězku?

Všechno to bylo opravdu krásné a moc mne to obohatilo. Jsem šťastná, že jsem tam byla a řekla bych, že to je z té soutěže nejcennější. Samozřemě dary, které jsem dostala, jsou také příjemné, ale je to spíše taková třešinka na dortu. Ale ten průběh soutěže, těch osm měsíců, já to vnímám jako nádherné období, nikdy na něj nezapomenu! Udělám si krabici se vším, co k tomu patřilo a pak to budu ukazovat vnoučatům.

Zároveň jsem poznala celý ten pracovní tým kolem Martina Jansy, všichni jsou pro mne výjimeční, bezvadní. Samozřejmě, že na začátku je až tak nepoznáte, je tam určitý respekt, ale když se dostanete do finále a jede se na soustředění na Kanárské ostrovy, tak se to nějak zlomí a všichni jsou tam kamarádi, snad ani nenajdu správná slova... Další finalistky, děvčata, tedy ženy, ty byly také moc fajn, každá jiná a mne to hodně obohatilo.

Doporučila byste účast v Pretty Woman své kamarádce?

Všem, úplně všem to doporučuji! Jsou to zkušenosti, je to i tom, že se naučíte třeba promluvit na mikrofon, je to i o improvizaci, naučíte se spoustu věcí. Zkušenost, nechat si poradit od vizážistky, kadeřnice. Já jsem se tam měla opravdu skvěle, říkám, že se o nás božsky starali. Měly jsme se krásně, jako princezny. Nemyslím si, že je to běžné, že bych v životě mohla mít každý rok, každý měsíc, aby se někdo o mne takhle staral. Až mě to šokovalo, jak o nás pečovali, vymýšleli pro nás program. Neberu to jako samozřejmost. Už jen to, že jsem mohla soutěž zažít, je pro mně opravdu hodně, nešla jsem do toho kvůli cenám. Já třeba vím, že jsem vyhrála, vím, že nějakého Citröena, ale ještě jsem ho ani neviděla, jen z pódia.

Udělala Vám některá z cen mimořádnou radost?

Co je fakt pěkné a trefné... my jsme začali stavět dům, takže z cen se mi hodí nádobí, nábytek... Jediné co nevím, co udělám s výhrou na neinvazivní liposukci, to si asi za něco vyměním, možná za nějaké masáže. Ale to, co se týče domácnosti, z toho mám velkou radost.

Vyplývají z Vašeho titulu nějaké povinnosti?

To bude záležet asi na týmu, ale já se na to hodně těším.

Byla na Vás rodina hodně pyšná? Jak Vám dala najevo radost z Vašeho vítězství?

To snad ani nemůžu říkat (smích). Na finále jsem v Liberci měla celou rodinu, manžela, děti, tchýni a tchána, rodiče, kolegyni z práce, kamarády, ti měli transparenty, bubny, trubky, no byli hodně veselí.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24