QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Letošní akce Pivo s rektorem trhala rekordy - FOTKY

02.10.2019 17:52

Západočeská univerzita již počtvrté zorganizovala akci Pivo s rektorem, která se pořádala poprvé v roce 2016. Od tohoto roku se akce koná pravidelně. Tento rok návštěvnost trhala rekordy!

image (4)
image (2)image (1)imageimage (3)image (5)image (4)image (7)image (6)image (8)image (10)image (11)image (12)image (13)image (14)image (9)image (15)image (17)image (18)image (16)image (19)image (20)image (21)

Ani čtyricet sedm sudů speciální várky jedenáctistupňového světlého ležáku Excelent nezstačilo. Návštěvnost akce Pivo s rektorem byla tak veliká, že pivovar musel poskytnout i ten čtyřicátý osmý sud. 

Akce se konala na nádvoří Plzeňského pivovaru. Do karet hrálo i samotné počasí, takže není vůbec divu, že na akci dorazilo něco kolem dva a půl ticíse studentů

Rektor ZČU Miroslav Holeček várku Excelentu se sám stejně jako minulé roky zhostil vaření piva, které následně na Pivu s rektorem čepoval. Letos sám vyčepoval tři celé sudy. Zatímco Miroslav Holeček měl plné ruce práce s naplňováním kelímků excelentním pivem, obracel se na studentky a studenty, kteří mu odpovídali, z jaké fakulty dorazili, jaký ročníku navštěvují a zda jsou spokojeni.

Akci o kvalitní hudbu obohacovaly studentské kapely RIGHTNOW, Chicken Hell, The Hows a To Veg.

 

FOTO: ZČU

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24