QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

23.04.2024 11:00

Tip na výlet do Křimic

Nenáročná trasa plná zajímavostí vás zavede i do vyhlášené restaurace Roští.

Ligové jaro ve znamení novinek! Doosan Arena vylepšila ozvučení

20.02.2020 6:40

Během prvního domácího duelu jara bude na stadionu poprvé v akci nový audiovizuální systém. Fanoušci na tribunách tak už nebudou mít důvod ke stížnostem na nekvalitní zvuk.

FOTO_Pavel Němeček (16)

První domácí duel jara se v plzeňské Doosan Areně hraje už v sobotu 22. února, kdy Viktorka změří síly s Příbramí.  Fanoušky čeká několik novinek. Jednou z nich jsou vylepšené informační technologie. Nový audiovizuální systém bude poprvé v akci už v sobotu.

"V minulosti jsme registrovali stížnosti na nekvalitní zvuk na tribunách, na což jsme se společně s městem Plzeň přes zimu zaměřili. A jsme rádi, že se vše podařilo realizovat již na první domácí zápas, městu patří poděkování a věříme, že to ocení každý návštěvník stadionu,“ uvedl mluvčí klubu Václav Hanzlík.

"Uvědomuji si, jak významnou roli hraje FC Viktoria Plzeň v srdcích našich obyvatel, přináší spoustu radosti, emocí a prožitků. Jsem opravdu rád, že město Plzeň nalezlo nemalé finanční prostředky na tuto investici. Jako věrný fanoušek klubu se určitě přijdu na první jarní zápas doma podívat a věřím, že bude nejen herně zajímavý, ale díky nové technologii také divácky atraktivnější,” řekl Roman Zarzycký, první náměstek primátora města Plzně.

Další novinkou na Viktorce jsou speciální vratné kelímky. Více jsme psali zde.

FOTO: FCVP

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24