QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Lupič si přišel do trafiky vybrat zboží. Akorát po zavírací době

18.09.2020 12:44

Policie pátrá po zločinci, který se vloupal do trafiky v Plaské ulici a odcizil věci v hodnotě 30 tisíc korun. Vybral si peníze, cigarety různých značek, SIM karty nebo dobíjecí karty mobilních operátorů.

3

Policisté obvodního oddělení Plzeň 1 prověřují nahlášený případ krádeže, ke kterému došlo v době od 15. do 16 září 2020.

"V přesně nezjištěném času zatím neznámý pachatel násilím překonal zabezpečení trafiky na Plaské ulici v Plzni, do které vnikl. Celou ji prohledal a s sebou si z ní odnesl finanční hotovost 5 000 korun, 36 ks kartónů cigaret různých značek, 3 kusy dobíjecích karet mobilního operátora a minimálně 13 kusů SIM karet od různých společností," říká mluvčí policie Veronika Hokrová.

Svým protiprávním jednáním zloděj způsobil poškozenému hmotnou škodu nejen krádeží zboží, ale i na majetku, a to za předběžně vyčíslených 30 tisíc korun.

ViewImage.aspx"Přivolaní policisté místo činu ohledali, zajistili maximálně možný počet stop a ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádež. Případem se dále zabývají a po pachateli pátrají," dodává Veronika Hokrová.

Foto: ilustrační, PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24