QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Lyžař zranil na sjezdovce na Javoru malého chlapce! Z místa ujel

17.01.2019 10:57

Policie řeší zranění malého chlapce na sjezdovce v areálu na šumavském Javoru. Zranění dítěti způsobil neznámý lyžař, který ani nezastavil a ujel. Policie shání svědky události!

1

Ke zranění chlapce došlo hned na začátku nového roku. Bezohledný lyžař se o stav zraněného chlapce absolutně nezajímal a ujel.

"Kolegové z Německa žádají o spolupráci při pátrání po přibližně 40letém lyžaři, střední, silnější postavy, který měl na sobě v době incidentu světlemodrou lyžařskou bundu s bílým emblémem na přední straně. Tento neznámý muž dne 1. ledna 2019 na sjezdovce Velký Javor krátce po poledni pravděpodobně neúmyslně při zatáčení uhodil lyžařskou holí nezletilého chlapce, kterému způsobil zranění v oblasti obličeje. Po incidentu lyžař následně z místa odjel," říká mluvčí policie Iveta Kořínková s tím, že policisté po lyžaři nyní pátrají.

V souvislosti s případem policie shání svědky, kteří by mohli pomoct lyžaře vypátrat. "Veškeré informace, které povedou ke zjištění jeho totožnosti, volejte na Policejní inspekci ve Zwieselu na telefonní číslo 0049/992284060, bezplatnou tísňovou linku Policie 158 nebo je sdělte na kterémkoliv oddělení Policie České republiky," dodává policejní mluvčí.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24