QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Lyžařská škola na Špičáku hlásí novinky! Lyžovat se bude i na Alpalouce

07.12.2018 12:53

Rozšíření počtu sjezdovek, na kterých se budou děti učit lyžovat, i nový software. Lyžařská škola areálu na Špičáku hlásí před sezónou další novinky. Místa v kurzech stále jsou.

škola špičák

Lyžařská škola Ski&Bike Špičák bude v nové sezóně, která je v pořadí již 45., kromě domovského areálu a dvou hlavních železnorudských středisek – Nad Nádražím a Belveder, premiérově zajišťovat výuku i na Alpalouce.

Novinkou je i software, který bude propojený na mobilní telefony instruktorů a zjednoduší přihlašování zájemců o výuku. Bude také pohodlnější pro učitele lyžování, kteří před zahájením lekce komunikují přímo s kanceláří školy. Instruktor i žák mají bez složitého vyptávání a hledání dopředu k dispozici veškeré termíny, časy i jména.

V současné době ještě v kurzech místa zůstávají. "Stále zbývá několik volných míst ve víkendové lyžařské škole. Na 6 kurzů, které začínají v lednu, je možné dětské účastníky přihlásit do 31. 12. 2018," informuje areál Ski&Bike Špičák .

Oblíbené víkendové lyžařské kurzy pro děti od 6 let i dospělé startují v letošní zimní sezoně 12. ledna 2019. Doprava autobusy z různých částí Plzeňského kraje je zajištěna včetně obědů a celodenního zázemí vytopené haly. Lyžařská škola Ski&Bike Špičák má jako jediná v oblasti akreditaci ministerstva školství k výuce a udílení kvalifikace instruktorů lyžování a snowboardingu.

Škola mimo jiné  nabízí individuální kurzy i pro nejmenší děti ve věku 3 až 4 roky.

FOTO: fcb Ski&Bike

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24