QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Majitelka našla svůj zaparkovaný vůz nabouraný

11.11.2020 18:40

Domažličtí dopravní policisté pátrají po řidiči, který naboural majitelce automobil Dacie Dokker a tím způsobil škodu v přepoču za 5 000 Kč. Policie žádá všechny, kteří nehodu viděli, aby se ozvali policii.

Návrh bez názvu-4

"Domažličtí dopravní policisté se obracejí na veřejnost a hledají svědky dopravní nehody, ke které došlo dne 10. listopadu 2020 v době od 07:00 hodin do 10:00 hodin v Domažlicích v ulici Benešova v prostoru před sokolovnou. Neznámý řidič s nezjištěným vozidlem zde poškodil přední nárazník a mřížku chladiče u vozidla tovární značky Docia Dokker. Z místa dopravní nehody odjel, aniž by majitelce prokázal svoji totožnost, nesdělil údaje o vozidle a nesepsal společný záznam o dopravní nehodě. Škoda na vozidle Dacia Dokker byla vyčíslena na 5 tisíc korun," říká tisková mluvčí policie Dagmar Brožová.

Svědci, kteří by mohli poskytnout informace k výše uvedené dopravní nehodě, se mohou přihlásit osobně na Dopravním inspektorátu v Domažlicích, nebo zatelefonovat na číslo 974 331 259, případně na bezplatnou tísňovou linku 158.

 

Foto: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24