QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Malesice a Dolní Vlkýš mají vánoční stromy s ozdobami od dětí a občanů - FOTKY

29.11.2020 14:12

Také Malesice a Dolní Vlkýš už mají vánočně vyzdobeno. Speciální výzdobu zde mají letos vánoční stromy, ozdoby na ně vyráběly děti ve zdejší mateřské škole. Zapojili se také místní občané.

malesice vlkys

Speciální výzdobu mají letos vánoční stromy v Malesicích i Vlkýši. "Na základě výzvy se do práce zapojili občané a také děti ze zdejší mateřské školy a vyrobili ozdoby v barvách trikolory, k vidění na stromech jsou červeno-modro-bílé balíčky, koule, ale i srdce a andělé. Všem za jejich práci i invenci patří poděkování," informuje Aleš Tolar z MO Plzeň 9.

Malesice a Dolní Vlkýš už mají v ulicích také instalovány světlené ozdoby. "Kromě nově zakoupených v loňském roce nechal letos městský obvod repasovat zbylé starší ozdoby a všechny světelné prvky v celém obvodě jsou tak nyní na moderní LED technologii. V Dolním Vlkýši byla znovu nasvícena kaplička na návsi," uvádí dále Aleš Tolar.

Strom v Malesicích se nachází v zadní části návsi u točny MHD, pochází ze soukromého pozemku sdružení vlastníků u jedné z bytovek v ulici U Potoka.

Stejně jako na ostatních místech se i tady letos museli obejít bez slavnostního rozsvícení.

Foto: https://umo9.plzen.eu

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24