QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Martin Baxa byl na kongresu ODS zvolen místopředsedou strany

13.01.2018 21:20

Na 28. kongresu ODS v Ostravě byl v sobotu kromě předsedy ODS Petra Fialy zvolen i jako místropředseda strany Martin Baxa z Plzně. 

baxa

Delegáti si v sobotu v Ostravě zvolili předsedou ODS Petra Fialu a 1. místopředsedkyní Občanské demokratické strany Alexandru Udženija.

Dále vybrali také 4 místopředsedy strany. Mezi členy předsednictva ODS byli zvoleni: Martin Baxa se ziskem 427 hlasů, Martin Kupka se ziskem 421 hlasů, Evžen Tošenovský se ziskem 304 hlasů a Miloš Vystrčil se ziskem 428 hlasů. Celkem bylo odevzdáno 489 platných hlasovacích lístků.
 
Martin Baxa, který působí jako náměstek primátor města Plzně a je krajským zastupitelem, po zvolení poděkoval delegátům a nastínil svoje úkoly v předsednictvu: „Velice si vážím hlasů, které jsem ve volbě na Kongresu ODS získal, a děkuji delegátům za silnou podporu. Jako místopředseda ODS vložím své síly do toho, aby ODS stále rostla, a chtěl bych se především věnovat prosazování zájmů měst a obcí, na které zejména minulá vláda nakladla mnoho nesmyslných povinností, aniž by je patřičně kompenzovala.“

Foto: fcb Martin Baxa


 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24