QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Město Touškov bude hostit další Lívancový běh! V cíli čeká sladká odměna

22.08.2019 13:54

Další díl takzvaného "Lívancového běhu" bude o nadcházejícím víkendu hostit Město Touškov. Ranní závody jsou určené pro všechny kategorie. Registrace je otevřená!

IMG_0878

V pořadí 4. díl série Lívancových běhů se ve Městě Touškov poběží v neděli 25. srpna. Závodníci se v neděli ráno sejdou u venkovní posilovny touškovského rybníka.

"Lívancový běh představuje sérii ranních běhů, při kterých každý soutěží především sám se sebou. Běh je určen pro všechny věkové kategorie, pro běžce pomalé i rychlé, zkušené, občasné i začínající – pro každého, kdo běhá pro radost. A ať už si přijdete zlepšit svůj osobní rekord, zatrénovat si anebo se jen proběhnout v příjemném prostředí okolo našeho rybníka," lákají organizátoři.

Jak už napovídá samotný název, v cíli čeká na každého závodníka sladká odměna v podobě lívance s čajem. Startovné je dobrovolné. Závodníci se budou registrovat od 8:30, v 9 hodin proběhne rozcvička a start běhu nejmenších dětí na 150 metrů, následovat bude hromadný start.

Jak to vypadalo na běhu ve druhé polovině července, kde nechyběli ani zástupci redakce QAP.CZ, se můžete podívat v reportáži zde.

FOTO: Martina Sihelská

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24