Mikulášské akce ovládnou region! Kam s dětmi vyrazit za nadílkou?

04.12.2018 8:02

Mikuláš s čerty a anděly už míří do regionu. V dalších dnech se chystá jedna akce za druhou. Kam vyrazit s dětmi za nadílkou nebo pekelnou podívanou?

Foto Petr Šístek (7)

Plzeň

Statek Černá ovce v Plzni na Roudné se dostane dějištěm mikulášské nadílky ve středu 5. prosince. Kromě Mikuláše s čertem a andělem se mohou děti potěšit i s tamními zvířátky. O zábavu bude postaráno, více se dočtete zde.

Ve středu 5. prosince budou také Vánoční trhy na náměstí Republiky ve znamení čertovského odpoledne. O vystoupení se postará skupina scénického šermu Bohemia Fénix a vystoupí i soubor Andílci.

V Malesickém dvoře si děti užijí v pátek 7. prosince. Na zábavné odpoledne zve všechny děti z Malesic a Dolního Vlkýše devátý plzeňský obvod. program začne v 17 hodin, připravené budou hry i nadílka pro děti do 8 let.

Statek Lüftnerka chystá čertovské odpoledne na sobotu 8. prosince. Velké čertovské a mikulášské řádění odstartuje v 15 hodin. Na to pak naváže tradiční uspávání medvědů. S takovými čerty a jejich pekelnou třídou se nesetkáte nikde jinde, než právě na Lüftnerce!

Přeštice

Na nadílku se mohou těšit i děti v Přešticích. Ve velkém sále KKC vypuknou 6. prosince od 16 hodin velké "Čertovské hrátky". Samotná nadílka proběhne v 17:30.

Dobřany

V Dobřanech vyjede tradiční pekelné čertovské spřežení 5. prosince v 17 hodin na náměstí T. G. M. Návštěvu doma si můžete zajistit na čísle 602 444 793.

Sedlec

Setkání dětí s čerty, Mikulášem a andělem proběhne v parku s Sedlci ve středu 5. prosince od 17 hodin.

Starý Plzenec, Radyně

Čertí radovánky na hradě Radyni proběhnou v sobotu 8. prosince od 13 hodin. Mikulášská nadílka je připravená od 14:00 do 15:30. Krom toho budou probíhat i prohlídky hradu, nachystané budou dílničky pro děti a samozřejmě pekelná zábava.

Klatovy

Zábavný program pro děti i dospělé proběhne na náměstí Míru ve středu 5. prosince ve spolupráci se ZUŠ Klatovy. V 16:45 vyrazí průvod Mikulášů, andělů a čertů od Černé věže okolo náměstí. V 17:00 pak vypukne zábavný program na pódiu s Hitrádiem FM plus, soutěže, fotokoutek a další čertoviny.

Zámek Mirošov

Nadílka se chystá na 5. prosince od 17 hodin. Připravené bude malování na obličej, promítání filmu, setkání s Mikulášem, mikulášská zábava pro děti a dokonce i vážení na pekelné váze.

Chudenice

Průvod alpských čertů vyrazí 8. prosince ze zámku v Chudenicích. Vyrazte nasát tajemnou a neopakovatelnou atmosféru adventu, plnou pyrotechnických efektů a ohnivé show. Připravená jsou dvě hodinová představení ve stylu krampusů od 17 a od 19 hodin. Chybět nebude focením s účinkujícími.

Janovice nad Úhlavou

Mikulášská nadílka se odehraje 6. prosince od 17 hodin. Na děti čeká zábava, hry a soutěže, téměř pravý sníh, ale hlavně také Mikuláš, čert, andělé a nadílka.

Sušice

Čertovská škola čeká na děti 5. prosince od 17:30 v Pivovaru U Švelchů. Chybět nebudou čertovské úkoly, pekelné vysvědčení, ďábelské občerstvení a odměny.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24